HULIGANIZAM U ZAGREBU

Zagrebačka policija: U tuči učestvovalo oko 300 navijača Dinama, te stotinjak navijača Legije

Dinamo i Legija večeras u Zagrebu igraju prvi meč 3. pretkola Lige prvaka

Haos na ulicama Zagreba. Printscreen

M. K.

4.8.2021

Zagrebačka policija objavila je podatke o masovnoj tuči između navijača DInama i Legije, koji večeras u Zagrebu igraju prvi meč 3. pretkola Lige prvaka

Kako navode u sukobu je učestvovalo oko 400 navijača.

- U utorak, 3. augusta, oko 21.30 sati na području Dubrave, na parkiralištu trgovine u Dankovečkoj ulici došlo je do tuče između navijačkih gruppa gostujućeg i domaćeg kluba. Na samom mjestu događaja, radi odbijanja direktnog napada na policijske službenike i sprečavanja daljnjeg napada 400-tinjak navijača, policijski službenici su upotrijebili sredstva prisile – tjelesne snage i palice prema većem broju osoba kojom prilikom nije bilo povrijeđenih , kažu u policiji, u čijem izvještaju stoji još:

- U daljnjem toku postupanja vrlo brzo je uspostavljeno povoljno stanje javnog reda i mira uz prisutnost svih raspoloživih snaga Policijske uprave zagrebačke s ciljem sprječavanja eventualno novih sukoba i održavanja povoljnog stanja. Nadalje, utvrđeno je da je u ranije opisanom sukobu učestvovalo oko 300 navijača domaćeg kluba te stotinjak navijača gostujućeg kluba, zaključili su u policij.

Također se navodi i da nije bilo povrijeđenih, ali da je oštećeno pet ugostiteljskih objekata, kao i tri parkirana automobila.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.