LEGENDARNI BORAC

Habib ponovo u centru pažnje, sada otkrio razlog Ronaldovog povratka u Junajted

Dagestanac je poručio kako je bio sretan zbog te odluke, jer mu je italijanski fudbal dosadan

Habib i Ronaldo: Veliki prijatelji. TWITTER

E. Ćosić

8.9.2021

Umirovljeni UFC borac Habib Nurmagomedov (Khabib) u posljednje vrijeme ne privlači pažnju javnosti svojim borbama, već izjavama i komentarima. 

Nakon što je dospio u centar pažnje izjavom o ring djevojkama, u kojoj ih je Dagestanac nazvao beskorisnim, često se oglašavao i o povratku Kristijana Ronalda (Cristiano) u Mančester junajted. Prvo je poručio da je mjesec dana prije znao da će se Ronaldo vratiti, a sada je otkrio razlog ovakve odluke sjajnog Portugalca.

- Ne bih želio otkriti naš privatni razgovor, ali između ostalog rekao mi je da mu je dosadno u Italiji i da bi želio preseliti u Englesku. Također, nisam ljubitelj italijanskog fudbala, dok u Premijeršipu bilo koja ekipa može ponuditi šou, poručio je Habib za "Sport24".

Podsjećamo, Kristijano Ronaldo se na Old Traford vratio nakon 12 godina, a očekuje se da novi debi zabilježi već za tri dana, kada Mančester junajted igra protiv Njukastla. Portugalac je sa "Crvenim đavolima" potpisao ugovor do 2023. godine, s opcijom produžetka na još jednu sezonu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.