POVODOM MANIFESTACIJE

Bračni par Osim uputio čestitku Bosanskom akademskom društvu

Obilježavanjem ovog značajnog datuma na način na koji vi pozivate ljude na toleranciju, respekt i suživot, poručili su Osimovi

Ivica i Asima Osim. imagoimages

M. K.

28.10.2021

Bosansko akademsko društvo u Austriji organizovalo je manifestaciju "832. Rođendan Bosne/Povelje bana Kulina", u Diplomatskoj Akademiji u Beču.

Tom prilikom na dresu ovog društva stigle su čestitke sa svih strana, a jedna se posebno može izdvojiti, ona koju je poslao bračni par Osim, legendarni Ivica i njegova supruga Asima.

"Čestitamo Bosanskom Akademskom Društvu u Austriji na organizaciji manifestacije "832. rođendan Bosne/Povelje bana Kulina" u Diplomatskoj Akademiji u Beču.

Obilježavanjem ovog značajnog datuma na način na koji vi pozivate ljude na toleranciju, respekt i suživot, vjerujemo da će jednog dana uticati na pozitivne promjene u Bosni. Moramo željeti i misliti pozitivno, iskreno i pošteno.

Mnogo pozdrava", stoji u poruci.

Proslavljeni bh. fudbaler i trener, koji živi u Gracu, Austriju može nazvati i svojom drugom domovinom s obzirom na život i trenersku slavu koju je stekao u toj zemlji dok je vodio Šturm.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.