OBJAVA NA INSTAGRAMU

Srđan Stanić se emotivno oprostio od Bakira Prcanovića: Znam da ćeš i odozgo gledati Želju

Moj mali drug i dječak koji je bio toliko pun ljubavi i sreće nas je napustio. Bio si primjer borca i pun želje za svime, napisao je Stanić

Srđan Stanić i Bakir Prcanović. Instagram

E. Ć.

12.2.2022

Iz humanitarnog udruženja "Sreća za sve" jučer ujutro objavili su tužnu vijest, da je usljed zdravstvenih komplikacija preminuo 19-godišnji Bakir Prcanović.

Bakir Prcanović bio je veliki navijač FK Željezničar. Za njega je organizirana posjeta stadionu Grbavica, a Uprava i igrači kluba 2020. godine finansijski su pomogli izgradnju lifta u zgradi u kojoj je Bakir živio.

Od njega se oprostio i bivši fudbaler "Plavih" s Grbavice Srđan Stanić, koji se na Instagramu oglasio emotivnom objavom.

- Užasna informacija me dočekala danas (jučer). Moj mali drug i dječak koji je bio toliko pun ljubavi i sreće nas je napustio. Bio si primjer borca i pun želje za svime.

Dragi Bakire, nadam se da si na nekom lijepom mjestu. Znaj da ćeš mi uvijek biti u najljepšem sjećanju.

Znam da ćeš i odozgo gledati Želju zajedno sa nama jer si živio da se raduješ njegovim pobjedama. Porodici želim iskreno saučešće i mir i da znate da će Bakir zauvijek biti dio nas - napisao je Stanić, koji je postavio dvije zajedničke fotografije s Bakirom.



Objava Stanića na Instagramu. Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.