BURNO NA OLD TRAFORDU

"As": Ronaldo predvodi pobunu protiv Rangnika

Španski list piše o sukobu prve zvijezde i trenera Junajteda

Ronaldo i Rangnik: Kritizirali jedan drugog. AGENCIJE

A. V.

14.2.2022

Rezultati Mančester junajteda su ispod očekivanja, odnosi u svlačionici sve lošiji, a iza svega stoji tinjajući sukob između prve zvijezde kluba Kristijana Ronalda (Cristiano) i menadžera momčadi Ralfa Rangnika (Rangnick). 

Portugalski as smatra da Rangnik nema sve potrebno za glavnog stratega Junajteda i kritizira njegove metode, dok njemački stručnjak javno kritizira učinak svoje najveće zvijezde.

Navodi ovo španski "As" koji tvrdi i da Nijemac nema potporu najistaknutijih Junajtedovih igrača i da njegove neistomišljenike predvodi Ronaldo. 

Iskusnog napadača posebno je naljutio istup Rangnika u petak kada je rekao da je očito da bi Ronaldo trebao postizati više golova, a te su riječi, navodi se, dodatno razbjesnile Ronalda i njihovi su odnosi nepovratno uništeni. On uživa u životu u Mančesteru i želi ostati u Junajtedu i sljedeće sezone, no tek treba vidjeti što će biti s Rangnikom.

- U Mančesteru se sprema nova oluja jer je Rangnik na kraju ove sezone trebao napustiti mjesto trenera i postati sportski direktor kluba. Međutim, nakon nedavnih događaja, njegova bi budućnost mogla biti sasvim drugačija. Uprava želi izbjeći donošenje bilo kakve važne odluke sve dok njemački stručnjak ne napusti klupu - navodi se.

To je i razlog zbog kojeg su u januarskom prijelaznom roku igrači posuđivani drugim klubovima, a ne prodavani. Novi menadžer moći će računati i na njih i složiti ekipu po volji, nastavlja se u tekstu uz zaključak da je jasno da Junajtedova svlačionica očekuje novog trenera, kao što je jasno da će u maju padati kiša.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.