LIGA PRVAKA

Haos u službenim prostorijama Santijago Bernabea: Bijesni predsjednik PSG-a tražio sudije...

Na kraju je francuski klub poslao osobu koja se u njihovo ime ispričala i sudijama i Real Madridu

Predsjednika PSG-a iz službenih prostorija Bernabea odvukli su njegovi tjelohranitelji i tako spriječili veći incident. Arhiva

G. Š.

10.3.2022

Imali su Parižani prednost iz prvog susreta (1:0), poveli su i u revanšu na Santiago Bernabeuu, ali čudesna utakmica Karima Benzeme (het-trik) i još jedan sjajan nastup Luke Modrića odveli su Real Madrid u četvrtfinale lige prvaka, pišu SN.

Semafor u Madridu pokazivao je 3:1, navijači "Kraljevskog kluba" bili su oduševljeni, a totalno ludilo obuzelo je Nassera Al-Khelaifija. Prema informacijama koje pristižu iz španjolskih medija, predsjednik PSG-a, ali i sportski direktor Leonardo bili su "vrlo agresivni" nakon završetka utakmice. Pojedini izvještaji navode da su Al-Khelaifija čak morali smirivati i njegovi tjelohranitelji.

Nevjerojatnom izljevu bijesa koji je rezultirao i potragom za glavnim sudijom susreta Dannyjem Makkelieom. Pokušao je, navodno, čelnik PSG upasti u svlačionicu nizozemskog suca, no nije ga uspio pronaći pa je upao u ured delegata Real Madrida Megia Davila. Nadalje, jedan od zaposlenika španjolskog kluba odlučio je snimiti cijeli incident, a tek je to razljutilo Al-Khelaifija koji mu je navodno izbio mobitel iz ruke, tražio da izbriše zapise i zaprijetio riječima: "Ubit ću te."

Predsjednika PSG-a potom su odvukli njegovi tjelohranitelji i tako spriječili veći incident. Na kraju je francuski klub poslao osobu koja se u njihovo ime ispričala i sudijama i Real Madridu... Kakav haos.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.