BARCELONA

Pike tvrdi da je igranje protiv gradskih rivala bolje od seksa: Kako će reagirati Šakira?

Imali smo to zadovoljstvo da ih pošaljemo u drugi rang i na tu utakmicu sam došao na biciklu što je dozvoljeno, rekao je defanzivac Barce

Pike: Obožvam gledati njihova lica, tu ljutnju koju imaju. Arhiva

G. Š.

1.4.2022

Defanzivac Barcelone Đerar Pike (Gerard Pique) je gostovao u emisiji "The Wild Project" na YouTubeu gdje je pričao o nizu problema vezanih za slavni katalonski klub. Posebno je interesantan njegov osjećaj prema Espanjolu kojeg voli pobijediti više i od Real Madrida, a na njegovu izjavu bi burno mogla reagirati i supruga Šakira (Shakira) jer je dodao kako mu je igranje protiv gradskih rivala bolje od seksa.


Tabu tema

- Htio sam da se Epanjol vrati prema vrhu da mogu opet zaigrati na njihovom stadionu, rekao je Pike i dodao:

- Čak ni seks nije usporediv sa osjećajem igranja na njihovom stadionu. Obožvam gledati njihova lica, tu ljutnju koju imaju. To je predivno. Puno više volim igrati protiv njih, nego protiv Real Madrida. Oni u Madridu to shvaćaju drugačije, rekao je u pomalo neobičnoj izjavi Pike kojem je poseban gušt bio izbaciti Espanjol iz lige:

- Imali smo to zadovoljstvo da ih pošaljemo u drugi rang i na tu utakmicu sam došao na biciklu što je dozvoljeno.

Osim što je dozvoljen dolazak na utakmicu biciklom, u Barci je dozvoljen i alkohol.

- To je tabu tema i moramo prijeći preko toga. Mi smo mladi ljudi i moramo pronaći pravi trenutak da popijemo, naravno uz balans. Ako ne možete to izbalansirati, to ide vama na dušu.


"Paparazzo" lov

Za kraj je objasnio i zašto ga "paparazzi" više ne slijede.

- Ne slijede me već četiri ili pet godina. Gađao sam im automobile jajima, a dva su ih pogodila pa se više nikada nisu vratili, poručio je Pike, prenose SN.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.