PREMIJER LIGA BIH

Barbarić: Utakmice protiv Željezničara su uvijek zanimljive i motivirajuće

Trener Širokog Brijega najavio pohod na pobjedu

Barbarić i Rozić. FENA

A. V. / Fena

20.5.2022

U 32. kolu m:tel Premijer lige BiH na stadionu Grbavica sastaju se FK Željezničar i NK Široki Brijeg, a trener Širokobriježana Ivica Barbarić najavio je kvalitetnu utakmicu i dobar završetak sezone.

- Igramo protiv Željezničara i to su uvijek zanimljive i motivirajuće utakmice. Sada igramo u specifičnim uvjetima jer je ovo za obje momčadi četvrta utakmica u deset dana. Međutim, uvjeti su jako dobri, oni su imali mnoštvo problema na početku sezone, ali mlada su momčad i zbog toga se može očekivati jako dinamična i dobra utakmica – kazao je Barbarić i dodao je da Ćavar zbog kartona neće igrati.

Krilni napadač Širokobriježana Vinko Rozić koji se vratio treninzima nakon teške ozljede istaknuo je kako je najvažnije da uzmu tri boda.

- Imao sam tešku povredu na pripremama u Turskoj i sad se vraćam, ali treba mi još treninga i utakmica. Jedino što nedostaje nakon svega jest gol, ali mislim da će uz marljiv rad doći i pogodak. No, mislim da je važno da pobijedimo i uzmemo tri boda, a manje je važno ko će zabiti – naglasio je Rozić.

Barbarić je također istakao da Široki Brijeg uvijek ide na pobjedu bez obzira na okolnosti i na rezultatski značaj utakmice.

- Sigurno je da u svakoj utakmici idemo maksimalno i da je cilj pobjeda te se tako moramo postaviti. Važno je da popravimo neke segmente igre koji nisu bili dobri u prošloj utakmici jer smo bili loši u prvom poluvremenu, posebice u duel igri – rekao je Barbarić.

Utakmica se igra u nedjelju od 16.30 sati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.