SPLIT

Fotografkinja je neutješno plakala zbog poraza Hajduka

Koliko je "ježila" atmosfera na Poljudu najbolje govori prizori u kojima nekoliko igrača Viljareala, koji su naviknuti igrati i pred puno većim stadionima, pozdravljaju tribine koje ne prestaju pjevati

Fotoreporterka koja je radila svoj posao sa 'tartan staze' jednostavno nije mogla zadržati suze. Screenshot

G. Š. / 24 sata

26.8.2022

Hajduk je izgubio i drugu utakmicu od španskog Viljareala i oprostili se od Evrope za ovu sezonu. No, 30.000 navijača na Poljudu nije ništa zamjerilo svojim ljubimcima, pišu 24 sata.

Štoviše, da neko nije znao rezultat utakmice, a vidio je prizore nakon njenog završetka, vjerojatno bi pomislio da je Hajduk prošao dalje. Torcida i ostatak navijača Hajduka napravili su nevjerojatnu atmosferu, davali su vjetar u leđa tokom čitave utakmice, a na kraju su se poklonili igračima, bez obzira na poraz. 

Koliko je "ježila" atmosfera na Poljudu najbolje govori prizori u kojima nekoliko igrača Viljareala, koji su naviknuti igrati i pred puno većim stadionima, pozdravljaju tribine koje ne prestaju pjevati. Lovre Kalinić bio je na rubu suza. Možda je i izletjela pokoja...

A onda su televizijske kamere uhvatile možda i najemotivniji trenutak s utakmice. Fotoreporterka koja je radila svoj posao sa 'tartan staze' jednostavno nije mogla zadržati suze.

- Emocije su, jasno, bile goleme od početka utakmice. Za neke malo i previše - rekao je komentator HTV-a Marko Šapit nakon viđenog.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.