ARGENTINA

Pogledajte vrući spot Vande Nare zbog kojeg je Ikardi bez dozvole kluba otputovao u Argentinu

Ikardijevi usponi i padovi u kontroverznoj vezi s poznatom manekenkom i menadžericom ‘u milimetar‘ su dokumentirani na svim društvenim mrežama i portalima, a prošli su mjesec konačno objavili da se razvode

Vanda i L-Gante. Screenshot

G. Š.

23.10.2022

U turskome velikanu Galatasaraju ljuti su na argentinsku zvijezdu Maura Ikardija (Icardi). Naime, napadač PSG-a, koji je trenutno na posudbi u Galati, odletio je kući u Argentinu kako bi se suočio sa svojom bivšom suprugom Vandom Narom (Wanda Nara), nakon što je vidio spot u kojemu ona razmjenjuje nježnosti s poznatim reperom.


Novi skandal

Ikardijevi usponi i padovi u kontroverznoj vezi s poznatom manekenkom i menadžericom ‘u milimetar‘ su dokumentirani na svim društvenim mrežama i portalima, a prošli su mjesec konačno objavili da se razvode, nakon optužbi da je u pitanju njegova nevjera. Sporan se trenutak dogodio u oktobru prošle godine kada je Vanda i napustila porodičnu kuću u Parizu - da bi mu uskoro potom sve oprostila i vratila mu se u naručje.

Novi skandal dogodio se nedavno. U novome turbulentnom periodu Vanda je za potrebe glazbenog spota vrućim poljupcima počastila poznatog repera poznatog pod umjetničkim imenom L-Gante. Golišave scene snimljene su u krevetu u kojemu oboje poziraju veoma izazovno, piše "Corriere dello Sport".

Kada je do Ikardija došao spomenuti umjetnički performans, vratio se u Argentinu bez službenoga dopuštenja kluba, tvrdi "Radio Mitre". Bijesni fudbaler navodno je takav potez izveo jer zahtijeva da se Vanda ekspresno vrati s njim u Tursku, no nepromišljenim je izletom ozbiljno ugrozio svoj ugovor i ostanak u Galatasaraju.


Nastavak sapunice

Argentinac je naknadno viđen kako dolazi u hotel u kojemu je odsjela njegova fatalna ljubav, međutim ulazak su mu na samome ulazu spriječili zaštitari.

Stvari dodatno komplikuje činjenica da Nara ima funkciju Ikardijevog menadžera, što znači da će se s njom morati konsultirati o pitanjima koja se odnose na njegov klub i potencijalne transfere bez obzira na status njihove veze. Naprimjer, Vanda Nara je bila ključna u pregovorima o aspektima njegove posudbe u Galatasaraj, uključujući 24-satne usluge vozača, kuhara, različita sigurnosna pitanja i slično. Jedno je sigurno - nastavak sapunice gledat ćemo u epizodama koje slijede.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.