NAPADAČ UZVRAČA UDARAC

Ikardi blokirao sve isplate na račun Vande Nare

Turski mediji tako navode da se Nara u ponedjeljak vratila u Istanbul kako bi vidjela djecu, a Ikardi joj je iznajmio hotelsku sobu da budu razdvojeni

Mauro i Vanda; Pukla ljubav. Društvene mreže

G. Š.

25.10.2022

Isplivali su novi detalji o turbulentnom odnosu Argentinca Maura Ikardija (Icardi) i Vanda Nare (Wanda Nara), koji ponovo pune medijski prostor. 

Argentinac iz PSG-a na posudbi u Galatasaraju vezu sa svojom menadžericom je započeo dok je ovaj bio u vezi s Maksijem Lopezom (Maxi Lopez), ali to se nije pokazalo kao prepreka. Nara se 2013. razvela od Lopeza i tako se otvorio put za njihovu vezu. Ikardijevi usponi i padovi u kontroverznoj vezi s poznatom manekenkom i menadžericom ‘u milimetar‘ su dokumentirani na svim društvenim mrežama i portalima, a prošli su mjesec konačno objavili da se razvode - i to nakon optužbi da je u pitanju njegova nevjera, prenose SN.


Nara je prvotno oprostila Ikardiju i činilo se da je pomirenje na pomolu, ali onda je slavna menadžerica za potrebe muzičkog spota vrućim poljupcima počastila poznatog repera L-Gante. Golišave scene snimljene u krevetu razbjesnile su Ikardija koji je bez dozvole Galatasaraja otputovao u Argentinu.

Sada se pojavio novi moment u cijeloj priči, a reagirao je Ikardi koji je odlučio Nari zadati težak udarac. Naime, on je odlučio s Narom prekinuti sve poslovne odnose i dao joj je otkaz kao svojoj menadžerici. Odmah je tražio da se Nari blokiraju isplate na njezin račun. Argentinski mediji navode kako je takav potez Ikardija teško uzdrmao atraktivnu menadžericu. Dakle, poslovni odnos na relaciji Ikardi - Nara sada je prekinut, a par će imati kontakte isključivo zbog djece (zajednički imaju dvije kćeri). 

Turski mediji tako navode da se Nara u ponedjeljak vratila u Istanbul kako bi vidjela djecu, a Ikardi joj je iznajmio hotelsku sobu da budu razdvojeni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.