LA LIGA

Majorka favorit kladionica protiv Espanjola

Majorka ima 12 poena, dva više od Espanjola. Elče i Espanjol su poljednju utakmicu odigrali bez pobjednika - 2:2

Može li Majorka do nove pobjede. RCD Mallorca

Piše: G. Š.

28.10.2022

Sport nikada ne staje - pandemiju na stranu, bilo da se radi o fudbalu, tenisu ili košarci, uvijek postoji neki meč za gledanje uživo na sajtu mozzartbet.com. Petak je uvod u bogati vikend, a danas možete da gledate prijenose mečeva Primere Majorka – Espanjol i francuske Lige 1 Lans – Tuluz. Osim ova dva meča iz Liga petica, na programu su i dueli u Portugalu, Segundi, Seriji B, ali i egzotičnim šampionatima, drugoj ligi Tajlanda i četvrtoj njemačkoj ligi...

U 21 sat u Francuskoj se sastaju Lens – Tuluz, a u Španiji Majorka – Espanjol. 

Lens dobro stoji na tabeli i ima samo pet bodova manje od PSG – a. Po trojica fudbalera fale francuskim klubovima, Lens je sa 1:0 dobio posljednje dvije utakmice dok je Tuluz odigrao 2:2 svoj posljednji duel. Za 180 minuta, koliko su trajala dva posljednja međusobna meča, Lens nije primio gol i upisao je šest bodova. 

Majorka ima 12 poena, dva više od Espanjola. Elče i Espanjol su poljednju utakmicu odigrali bez pobjednika - 2:2, a Valensija je bila na štitu protiv Majorke. Gostima izostaju dvojica prvotimaca, ali su pobijedili u posljednjem okršaju.

Kladionica Mozzart na pobjedu Majorke daje kvotu 2.35. Pogledajte sve kvote na Mozzart Bet siteu i odigrajte online.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.