LOŠ PRIMJER DJECI

Pogledajte kako je nekadašnja fudbalska zvijezda uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju

U javnost je naime pušten video koji pokazuje trenutak u kojem je policajac izvukao Hope Solo iz njenog automobila nakon što se onesvijestila za volanom

Hope Solo. Screenshot

G. Š.

2.11.2022

Nekadašnja golmanica ženske fudbalske reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država Hope Solo (41). Međutim, nakon karijere život joj je očito otišao u lošem smjeru, prenosi SN.


Onesvijestila se za volanom

U javnost je naime pušten video koji pokazuje trenutak u kojem je policajac izvukao Hope Solo iz njenog automobila nakon što se onesvijestila za volanom. Sve se to događalo pred očima njenih dvogodišnjih blizanaca (Lozen i Vittorio) koji su sjedili iza nje.

Solo (41) je bila privedena u policijsku stanicu još 31. marta, potom je dobila i zatvorsku kaznu od 30 dana. Međutim, nije je morala služiti, jer je mjesec provela na rehabilitaciji i odvikavanju od alkohola. Tu noć opisala je kao najveću grešku u svom životu.

Video od te noći prikazuje policajca kako kuca na vozačev prozor automobila prije nego što iznenađena Hope odgovori: 

- O, moj Bože. 


Odbila se podvrgnuti alkotestu

Hope je potom policajcu ispričala kako je stala na parkingu da bi odrijemala. Kasnije je izvučena iz automobila, dok su njeni blizanci plakali.

Policajci su je potom vezali lisicama, a ona je odbila podvrgnuti se alkotestu. Prema izvještaju policije, prolaznik je primijetio kako je Hope Solo spavala za volanom više od sat vremena s upaljenim motorom i dvoje djece na stražnjem sjedištu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.