BIVŠI FUDBALER REALA

Čari Madrida su ga zaludile, a Murinjo mu je "otvorio oči": "Pa s njom je spavalo pola Intera i Milana"

Nakon burnih avantura Ozil se oženio 2017. godine sa bivšom miss Turske Aminom Gulšom i s njom ima dvoje djece

E. Ć.

5.11.2022

Murinjo kada je čuo s kim se Ozil zabavlja odmah je zatražio sastanak s njim. Twitter / Instagram

Nekadašnji reprezentativac Njemačke i bivši fudbaler Real Madrida Mesut Ozil u prošlosti je imao nekoliko burnih ljubavnih avantura, a zbog jedne je bio i tema španskih medija. 

Naime, Ozil je po dolasku u Real 2010. godine iz Verder Bremena počeo sa ludorijama. Slava koja dolazi igranjem u Realu mu je pomutila um, pa je zbog "novog" života ostavio djevojku Anu Mariju Lagerblom, da bi se zabavljao sa italijanskom manekenkom Aidom Jespikom (Yespica).

U snimcima koji su procurili u kojima predsjednik Real Madrida Florentino Perez vrijeđa pojedine fudbalere čuje se i prepričavanje razgovora sa Žozeom Murinjom (Jose Mourinho) o Mesutu Ozilu.


Kada je Murinjo čuo da je veznjaka Reala "zavela" Aida Jespika (Yespica), odmah je tražio sastanak s njim, jer je Portugalac vodio dosta računa i o Mesutovom privatnom životu.

- Bio je s njom sve dok mu Žoze Murinjo nije rekao da je su s tom djevojkom spavali svi igrači Intera i Milana, te kompletan stručni štab - rekao je Perez.

Naveo je kako su čari Madrida promijenili stil Ozilovog života.

- Stigao je kao 21-godišnjak s djevojkom, ali ubrzo je otkrio sve čari Madrida i promijenio stil života. Od**bao je djevojku i počeo izlaziti s tom iz Milana. Otišao bi u Milano, odradio posao i vratio se - dodao je Perez.

Aida Jespika je potvrdila da se viđala s Mesutom, nakon što su se upoznali u Madridu. Nakon burnih avantura Ozil se oženio 2017. godine sa bivšom miss Turske Aminom Gulšom i s njom ima dvoje djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.