NAPADAČ "VATRENIH"

Bruno Petković optimističan pred Argentinu: Igramo sve bolje i bolje

Najvažnije je da igramo svoju igru, poručio je jedan od junaka Hrvatske u duelu protiv Brazila

Petković: Gol protiv Brazila najvažniji u karijeri. Goran Stanzl / Pixsell

A. V.

11.12.2022

Protiv Brazila nije počeo najbolje, no završio je na najbolji mogući način, pogotkom koji je "Vatrene" gurnuo u život u susretu protiv Brazila u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru.

Bio je to njegov sedmi pogodak u dresu hrvatske reprezentacije, savim sigurno najvažniji.

- Naravno, da je to najvažniji gol u mojoj karijeri. Ne shvaćam to kao neku osvetu, igram za svoju reprezentaciju, predstavljam svoju zemlju, to ću pričati svojoj djeci. Malo sam svjesniji nakon što su prošla dva dana. Sada mogu hladne glave komentirati. Svjestan sam što nam je to donijelo. Ne znam, što bi moglo izjednačiti taj osjećaj, možda saznam u polufinalu ili finalu - kazao je Bruno Petković.

Naglasio je kako reprezentacija iz utakmice u utakmicu igra sve bolje.

- Sa svakom utakmicom reprezentacija je bolja i bolja. Dižemo se iz utakmice u utakmicu, premda smo igrali protiv sve jačih protivnika. Naravno da pogodak u ovakvoj utakmici donosi veliko samopouzdanje. Ekipa nije posustajala, nije se predavala. Govorili smo si međusobno kako ima još vremena, to je naša snaga.

Osvrnuo se i na našeg idućeg protivnika, Argentinu.

- Ekipa je ta koja je ključ, ne vjerujem da ćemo imati plan zaustaviti jednog igrača. Argentina nije samo Mesi (Messi), već ima i niz odličnih igrača. Neke stvar smo gledali, pratili smo njihove utakmice. Najvažnije je da igramo svoju igru - poručio je Petković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.