TRILJ

Hrvatski reprezentativac teže povrijeđen na malom nogometu

Taj turnir stigao je samo nekoliko dana nakon što je s ekipom Kaurija osvojio posljednje izdanje splitskog turnira Četiri kafića

Filip Bradarić. Goran Stanzl / Pixsell

G. Š.

1.1.2023

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Filip Bradarić, koji je bio član srebrene ekspedicije Zlatka Dalića na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji, pretrpio je tešku povredu noge. Iako već nekoliko mjeseci ne igra profesionalni nogomet nakon isteka angažmana u Saudijskoj Arabiji, Bradariću se povreda dogodila za vrijeme malonogometnog turnira u Trilju, pišu SN.

Taj turnir stigao je samo nekoliko dana nakon što je s ekipom Kaurija osvojio posljednje izdanje splitskog turnira Četiri kafića. Tada je Bradarić pričao o mogućnostima povratka u Hajduk, što je svakako bila jedna od opcija, i to već u januarskom prijelaznom roku.

Bradarić je do 2015. godine igrao za Hajduk kada ga je klub s Poljuda za svega 300 hiljada eura prodao u Rijeku. Upravo je iz Rijeke, gdje je osvojio i titulu prvaka Hrvatske sebi trasirao put na Mundijal u Rusiju. Za Hajduk je do sada u karijeri nastupio 58 puta, a zabio je tri pogotka i ostvario sedam asistencija. U karijeri je još igrao za italijanski Kaljari, španjolsku Seltu te saudijski Al Ain.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.