OTKLONJENA DILEMA

Zašto na Ćirinoj sahrani nije bio Davor Šuker

Legendarni golgeter inače vrlo malo boravi u Hrvatskoj

Davor Šuker. Avaz

G. Š.

16.2.2023

Legendarni hrvatski fudbaler Davor Šuker nije se pojavio na sahrani Miroslava Ćire Blaževića. Zbog toga su se i njegovi „Vatreni“ pitali zašto nije došao nekadašnji golgeter, ni na komemoraciji, ni na sahrani?

Tužno, ali istinito

- Pitali su se već na komemoraciji između sebe zašto Davor Šuker nije došao na sahranu. Odgovor nisu pronašli. Niko od njih nije ni u komunikaciji sa Šukerom, niko ne zna ni gdje je, a niti šta trenutno radi. Tužno, ali istinito – piše „Jutarnji list“.

Niko od njih nije se posvađao s Davorom, čak je on svojim vezama i položajem pomogao da se pronađe posao Štimcu, Jarniju ili Asanoviću, ali svejedno, odnosa nema. I to je bio Šukerov, a ne izbor bivših saigrača.

- Šuker i inače vrlo malo boravi u Hrvatskoj. Pitanje je da li bi uopšte dolazio da mu u Zagrebu ne žive roditelji. U Zagrebu žive i Davorovi nećaci, uz koje je posebno vezan i koje posjećuje jednako često, kao i roditelje. Kad god je u Hrvatskoj. Nećaci su djeca Davorove sestre Nevenke Boban, koja je preminula 2003. godine u 38. godini života - piše u tekstu.

Finansijski problemi

Objašnjava se da osim njih zapravo nema ni razloga da dolazi u Hrvatsku i da trenutno živi na relaciji Madrid, London, Minhen, Las Vegas. Izgubit će uskoro mjesto u Izvršnom odboru UEFA-e jer više ne predstavlja hrvatski fudbal, a ranije je imao finansijske probleme zbog kojih je prodao stan u Selcu i voćnjak na Pantovčaku kako bi riješio privatne, ali i poreske dugove.

U srijedu je u Aleji velikana na zagrebačkom Mirogoju sahranjen trener svih trenera.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.