FRANCUSKA

Igrača PSG-a iznijeli na nosilima, sezona je za njega završena

On se u jednom trenutku u punom sprintu vraćao prema svom golu da bi se potom srušio na travnjak

Kimpembe: Nimalo dobre vijesti. Twitter

N. D.

27.2.2023

PSG je u velikom derbiju u gostima svladao Olimpik iz Marseja (3:0) i tako povećao svoju prednost na osam bodova ispred drugoplasiranog tima lige.

Nakon što je Marsej početkom februara u Kupu izbacilo Parižane, navijači su priželjkivali pobjedu i u prvenstvu koja bi zakomplicirala borbu za naslov prvaka, ali Lionel Mesi (Messi) i Kilijan Mbape (Kylian Mbappe) su se pobrinuli da tome ne bude tako.

Ipak, osim važne pobjede PSG-a treba istaći i tešku povredu Presnela Kimpembea. On se u jednom trenutku u punom sprintu vraćao prema svom golu da bi se potom srušio na travnjak i odmah zatražio izmjenu. Odmah se vidjelo da je riječ o težoj povredi jer Kimpembe nije u stanju samostalno napustiti teren već je na nosilima odnesen u svlačionicu.

O čitavoj je situaciji nakon utakmice progovorio i trener gostujuće ekipe Kristof Galtije (Christophe Galtier) koji je otkrio kako je za defanzivca sezona završena.

To je još jedan težak udarac za PSG pred revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka u Minhenu protiv Bajerna. Osim već otpisanog Kimpembea upitni za utakmicu protiv Bavaraca su još Nejmar (Neymar), Renato Sančez (Sanches) i Ašraf Hakimi (Achraf).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.