NE MARI ZA KRITIKE

Pike: Želim ostati vjeran sebi

Neću trošiti novac na čišćenje svog imidža, istakao je

Žerar Pike. AP

H. J. I.

20.3.2023

Žerar Pike (Gerard Pique) nedavno je za španske medije izjavio kako je trenutno sretan i da nije pogođen tuđim mišljenjima kada je riječ o njegovom odnosu prema Šakiri (Shakira).

Radi ono što želi

Unatoč kritikama koje je dobio zbog svog preljuba, rekao je da radi ono što želi i da mu je stalo do ljudi koje voli, dok ga za ostale ljude nije briga.

- Jako sam sretan. Došlo je do promjena u mom životu i uspio sam održati svoju sreću. Onog dana kad umrem, osvrnut ću se unatrag i nadati se da sam uvijek radio ono što sam želio. Želim biti vjeran sebi. Neću trošiti novac na čišćenje svog imidža - izjavio je Pike.

S druge strane, on je branio svoj stav te se osvrnuo na umiješanost svoje djece u prekid sa Šakirom i kakva je bila njihova uloga otkako su to objavili razvod u junu prošle godine. Rekao je da svako radi ono što je najbolje za njegovu djecu.

Postigli dogovor oko djece

Kada je riječ o njihovoj djeci, Pike i Šakira su se ipak uspjeli dogovoriti. Uskoro će njihovi sinovi Milan i Sasha krenuti zajedno sa Shakirom u Miami, gdje će nastaviti živjeti.

Podsjećamo, proteklih godinu dana život Pikea obilježio je njegov razvod sa Šakirom. Tokom posljednjih nekoliko mjeseci oboje su imali nekoliko kontroverznih javnih istupa, a posebno Šakira, koja je svoje posljednje pjesme posvetila upravo Pikeu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.