ODMOR HRVATSKOG FUDBALERA

Protiv Modrića podignuta optužnica: Hrvatski kapiten ne brine i provodi se na Hvaru uz janje

Luka Modrić se suočava sa tužbom zbog davanja lažnog iskaza, ali on se zasad odmara na Hvaru

Luka Modrić: Na odmoru na Hvaru. Screenshot/TikTok

N. H.

30.6.2023

Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku podiglo je novu optužnicu za davanje lažnog iskaza protiv kapitena Hrvatske fudbalske reprezentacije i igrača Real Madrida Luke Modrića te Dejana Lovrena, bivšeg "Vatrenog" i defanzivca Liona.

Ipak, čini se da to Modrića previše i ne pogađa. Hrvatski as se trenutno nalazi na odmoru koji provodi u društvu porodice.

Prije nekoliko dana boravio je na skupocjenoj jahti u blizini Dubrovnika, a sinoć je Modrić vrijeme provodio i na otoku Hvar gdje je bio gost u jednom poznatom restoranu, u kojem su svojevremeno gosti bili legendarni Majkl Džordan (Michael Jordan) i Valentino Rosi (Rossi). 

Ako je suditi po snimku objavljenom na društvenim mrežama ovog restorana, riječ je bila o privatnoj večeri, a posebnu pažnju je privuklo janje koje su vrtili u hvarskom restoranu.

Za ručak u ovom restoranu potrebno je izdvojiti najmanje 130 eura, ali za ovakav ugođaj će biti potrebno potrošiti i mnogo više novca od toga. 

@garifulhvar Hvala kapetane na povjerenju#seafood #seafoodlover #hvar #croatia🇭🇷 #gariful #lukamodric #realmadrid #españa🇪🇸 #reprezentacija #love #trust #bestever #football ♬ The Champion
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.