RIJEŠEN GORUĆI PROBLEM

Borac doveo zamjenu za Ćetkovića: Na golu Banjalučana reprezentativac Crne Gore

Prošlu sezonu Crnogorac je proveo u redovima saudijskog Al Adala, a za reprezentaciju susjedne države odigrao je 31 utakmicu

Mijatović: Crnogorski golman. FK Borac Banja Luka

N. H.

7.8.2023

Golman reprezentacije Crne Gore Milan Mijatović stajat će između stativa banjalučkog Borca u narednoj sezoni.

Prošlu sezonu Crnogorac je proveo u redovima saudijskog Al Adala, a za reprezentaciju susjedne države odigrao je 31 utakmicu.

- Dogovorili smo se veoma brzo. Znam da je klub zadesio problem na golmanskoj poziciji, dobio sam poziv i dileme nije bilo. Znam da je FK Borac veliki klub i da ima najviše ambicije u novoj sezoni. U punom sam treningu i spreman sam da se odmah priključim ekipi – kazao je Mijatović koji je potpisao ugovor do kraja sezone. 

Dolaskom Mijatovića riješen je problem koji je nastao zbog gluposti Nikole Ćetkovića. 

- Nikoli Ćetkoviću svi želimo brz oporavak i da se što prije vrati na teren. Ne samo da se vrati, nego da s povratkom bude jači nego ikad. Ne sumnjam da će tako da bude, a mi, kao klub, stojimo iza njega kao podrška.

Naravno, nestrpljivo čekamo povratak i našeg Bojana Pavlovića. Milanu bih poželio dobrodošlicu, i uvjeren sam da smo napravili pravi potez njegovim dolaskom. Iskusan je golman i spreman je odmah da se uhvati u koštac sa svim izazovima koji nas čekaju - kaže Aleksandar Mićić, direktor FK Borac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.