REAKCIJA S MAKSIMIRA

Dinamo odgovorio na optužbe Rijeke: Nije istina da smo im oteli Jakirovića, sve su znali

Mišković i Rijeka se ljute na Dinamo jer tvrde da su "Modri" angažirali njihovog trenera bez da su ih prije toga obavijestili

Jakirović: Nije bio neprofesionalan. Dinamo Zagreb

E. Ć.

23.8.2023

Rijeka je ogorčenje zbog naprasnog odlaska Sergeja Jakirovića u Dinamo iskazala i izjavama predsjednika Damira Miškovića.

Mišković i Rijeka se ljute na Dinamo jer tvrde da su "Modri" angažirali njihovog trenera bez da su prije toga obavijestili klub sa Rujevice.

Jakirović je rekao kako ni u jednom trenutku nije bio neprofesionalan prema Rijeci, te da je svoju odluku o odlasku na Maksimir prvo obznanio Miškoviću, pa tek onda dao potvrdan odgovor Upravi Dinama.

Sergej Jakirović je održao prvu press konferenciju kao trener Dinama, a portparol "Modrih" Marko Bošnir je naglasio kako je Rijeka bila upoznata sa svime.

- Što se tiče ovog prelaska Jakirovića iz Rijeke u Dinamo i svih medijskih napisa koji su bili, želimo samo reći da je Rijeka na vrijeme bila upoznata sa svime i prije nego što je bilo službeno sve oni su već sve znali. Smatramo da na tome priča o svemu može završiti - poručio je Bošnir.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.