KREATIVNA OBJAVA

Vanda objavom na instagramu u znak podrške Ikardiju zapalila društvene mreže

Argentinka je na svom licu napravila masnicu kako bi dala podršku svom suprugu

Vanda i Mauro Ikardi. Instagram

R. K.

25.12.2023

Argentinac i napadač turskog Galtasaraya, Mauro Ikardi (Icardi), često zna biti u centru pažnje javnosti nakon svojih ili ispada njegove supruge. Nakon derbija protiv Fenerbahčea, Ikardi je ponovo osoba o kojoj svi pišu.

Iako je njegova supruga Vanda Nara (Wanda) znala da ga ponizi u javnosti, to se ovog puta nije desilo. Mauro je ovog puta dobio podršku svoje supruge.

Argentinka je sebi nacrtala masnicu, kako bi pokazala svom suprugu podršku, a to je oduševilo navijače Galatasaraya, a vjerujemo i njenog supruga.

Njih dvoje su jedan su od najpoznatijih, ali i najskandaloznijih fudbalskih parova.

Nakon što je Vanda objavila fotografiju s Ikardijem na svom Instagram profilu, počeli su „sijevati“ komentari navijača.

Također, nešto ranije, zbog situacije u vezi s masnicom javio se i bh. reprezentativac Edin Džeko, kapiten Fenerbahčea. On je ispod posta Fabricia Romana (Fabrizio Romano) napisao:

-Tip udario glavom u stativu, objavili ga na Instagramu i plaču za penal. Tipično za njih. Sramotno- poručio je Džeko, koji je vodio bitku, kako fizički tako i verbalno, s argentiskim napadačem tokom cijelog derbija.

Wanda je stupivši u vezu s Ikardijem postala najpoznatija preljubnica u fudbalskom svijetu. Njihov ljubavni život često je na svim društvenim mrežama.

Veza Ikardija i Nare počela je skandaloznom aferom. Vanda je nekada bila u braku s fudbalerom Maksijem Lopezom (Maxijem Lopezom), a onda ga je počela varati s njegovim bivšim najboljim prijateljem Ikardijem, te ga zbog njega i ostavila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.