MEČ PROTIV ZRINJSKOG

Derbi u Mostaru posljednje gostovanje za "Horde zla" ove sezone

Razlog što najvatreniji navijači Sarajeva neće moći na posljednja dva gostovanja su zabrana dolaska na zanmjenske terene

Najvatreniji navijači Sarajeva. FACEBOOK

R. K.

22.4.2024

Najvatreniji i najvjerniji navijači Fudbalskog kluba Sarajevo, "Horde zla", na svojim su društvenim mrežama objavili vijest, kako će gostovanje kod ekipe Zrinjskog u Mostaru biti posljednje gostovanje za ovu sezonu.

Pored gostovanja u Mostaru, Sarajevo očekuju još dva gostovanja do kraja sezone.

Međutim zbog renoviranja stadiona, navijači Sarajeva neće biti prisutni, zbog zabrane dolaska gostujućih navijača na zamjenske stadione.

 - Zbog renoviranja terena na stadionima u Doboju i Širokom Brijegu, naše naredno gostovanje u Mostaru će ujedno biti i naše posljednje za ovu sezonu. Ova rečenica treba da bude dovoljan motiv svakom od nas da se prijavi za putovanje na stadion pod Bijelim brijegom. Utakmica je zakazana za srijedu, 24. aprila sa početkom u 20:30 sati, a uplate će se primati u prostorijama UNFKS Shopa u ponedjeljak i utorak u Privrednom gradu Skenderija u periodu od 15:00 do 19:00 sati, a cijena putovanja je 25 KM. Cijena ulaznice će biti naknadno objavljena.

Prema zaprimljenom obavještenju od MUP-a HNK, ulaz na gostujuću tribinu će biti dozvoljen samo navijačima koji doputuju u organizaciji UNFKS - poručili su najvatreniji navijači FK Sarajeva.

Klub sa Koševa je posljednji meč igrao protiv Borca u Sarajevu, utakmica je završila rezultatom 1:1.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.