NOVI GALAKTIKOS

Mbape će u Realu imati kraljevski tretman: To pokazuje luksuzni apartman koji je dobio, pogledajte kako izgleda

Poznato je da Madriđani imaju jedan od najluksuznijih kampova na svijetu koji se prostire na više od milion kvadratnih metara

Mbape: Konačno stigao u Real. Screenshot

E. Ć.

8.6.2024

Francuski fudbaler Kilijan Mbape (Kylian Mbappe) je odnedavno novi član Real Madrida u koji je stigao nakon velike sage. 

Mbape je u Madrid došao nakon što mu je istekao ugovor u Pari Sen Žermenu, ali uprkos tome što je stigao bez obeštećenja, riječ je o jednom od najvećih transfera.

Prema tvrdnjama Španaca, dobit će oko 125 miliona bonusa zbog potpisa za "Kraljeve", a imat će i kraljevski tretman u kampu Reala.

Poznato je da Madriđani imaju jedan od najluksuznijih kampova na svijetu koji se prostire na više od milion kvadratnih metara.

Mbape će dobiti sobu posebnu za sebe, a pripala mu je ona koju je na raspolaganju imao Toni Kros (Kroos) koji je odlučio da se penzioniše nakon Evropskog prvenstva.

Novinar Diego Mengual je objavio snimak unutrašnjosti sobe. U nju se ulazi skeniranjem otiska prsta, a apartman se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, kupaonice, spavaće sobe, a kao "šlag na tortu" je veliki balkon s pogledom na fudbalske terene.

Što se tiče Realovog kampa, u njega je 2005. uloženo 100 miliona eura, a od tada je u nekoliko navrata renoviran.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.