KVALIFIKACIJE ZA EO

Sjeverna Makedonija prvi protivnik našim najboljim odbojkašima: Pobjeda za Euro

Nakon dolaska u Skoplje naši seniori jučer su odradili prvi trening u Areni "Boris Trajkovsk" te će danas nakon jutarnjeg treninga i odmora izaći na megdan selekciji domaćina

Naša odbojkaška reprezentacija. OSBiH

Piše: G. Šumar

11.1.2021

Nakon odrađenih priprema u Lukavcu, muška odbojkaška seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine je prije dva dana otputovala u Skoplje, gdje će odigrati kvalifikacioni turnir za plasman na Evropsko prvenstvo 2021. godine. 

- Nakon dolaska u Skoplje naši seniori jučer su odradili prvi trening u Areni "Boris Trajkovsk" te će danas nakon jutarnjeg treninga i odmora izaći na megdan selekciji domaćina - Sjevernoj Makedoniji, koja je predvođena selektorom Nikolom Matijaševićem i kapitenom Nikolom Gjeorgievom, saopćeno je iz Odbojkaškog saveza BiH.

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije je na rasporedu u 18 sati u Areni Boris Trajkovski. Sudije meča su Ivajlo Ivanov (Ivaylo) iz Bugarske te Aleksandros Avramidis (Alexandros) iz Grčke.

- Našim momcima želimo puno sreće na otvaranju kvalifikacije te se nadamo da će ostvariti povoljan rezultat za nastavak kvalifikacija.  Live prenos susreta možete gledati na Eurovolley.tv ili na platformi Youtube putem linka: https://youtu.be/mRqF73yyQmk, istakli su iz OSBiH.

U utorak je na rasporedu meč BiH - Turska, a potom će uslijediti revanš mečevi koji će biti završeni u subotu duelom Sjeverna Makedonija - Turska. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.