HRVATSKA

Makljaža na parketu, policija privela trenera koji je tukao igrače

U tučnjavi dijelio pravdu

Bilo je i šaketanja na parketu. Dubrovački vjesnik

N. Demirović

8.2.2021

Nemile scene nakon desile su se nakon rukometne utakmice u Hrvatskoj u kojoj su igrali u Gospinom Polju Dubrovnik i Sesvete. Gosti su slavili sa 36:30, a do incidenta nije došlo među igračima, nego između igrača i navijača (roditelja i prijatelja igrača) domaćih s jedne, te Ive i Antonia Dragića s druge strane, dopredsjednika dubrovačkog kluba odnosno kondicionog trenera, piše Dubrovački vjesnik.

Ivo Dragić je tokom utakmice uputio s tribina kritike na račun igrača, a kako to nije dobro sjelo roditeljima igrača, pale su ružne riječi nakon utakmice. Reagirao je dopredsjednikov sin, Antonio Dragić, nastala je gužva u koju je nakon toga uletio Ivo Dragić. Bilo je tučnjave.

- Ovo je bruka i sramota. Nekoliko igrača se bori za klub, ostavlja srce na terenu, bez kune već duže vrijeme, i doživi uvrede od alfe i omege kluba, Ive Dragića, te njegovog sina. Sramota  - prvi je reagirao Maro Dabelić, kapetan RKHM Dubrovnik, prenosi "Index.hr".

Prema pisanju hrvatskih medija, u tučnjavi je kondicioni trener napao i povrijedio dvojicu rukometaša, pa ga je nakon toga privela policija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.