PRAZNIK RUKOMETA

All-Star danas u Mostaru: Stižu Karačić, Marić, Šego, Melić, Martinović...

Igor Karačić, Marino Marić, Marin Šego, Filip Vistorop, Marijan Marić, Fahrudin Melić, Darko Martinović, Bernard Mandarić... međusobno će odmjerit snage u dvorani na Bijelom Brijegu

Četiri ekipe, četiri generacije, kroz polufinale će tražiti put u finale, a utakmice će se igrati u skraćenom formatu. Društvene mreže

FENA

29.12.2021

Prvi rukometni "All-Star" spektakl Mostar počet će danas od 17 sati, a svoj dolazak potvrdila su gotovo sva velika rukometna imena koja su u prošlosti igrala za Zrinjski iz Mostar. Igor Karačić, Marino Marić, Marin Šego, Filip Vistorop, Marijan Marić, Fahrudin Melić, Darko Martinović, Bernard Mandarić... međusobno će odmjerit snage u dvorani na Bijelom Brijegu.


Finale od 18.30 sati

Četiri ekipe, četiri generacije, kroz polufinale će tražiti put u finale, a utakmice će se igrati u skraćenom formatu.

Prva utakmica u kojoj igraju Zrinjski i SportPlus All-Stars, predvođeni Igorom Karačićem počet će u 17 sati.

Iduća utakmica igrat će se u 17.40 sati, a snage će odmjeriti Katarina All-Stars, predvođeni Darkom Martinovićem i GP Barbarić All-Stars, predvođeni Bernardom Mandarićem. Finale je na rasporedu od 18.30 sati.

Iz mostarskog kluba su istakli kako se ulaznice mogu kupiti danas do 12 sati po cijeni od 10 KM u caffe barovima "Mliječni" i "Monte Carlo" te od 15.30 sati na ulazu u dvoranu na Bijelom Brijegu.

Bogata tombola

Gledaoce očekuje i bogata tombola u kojoj mogu osvojiti dresove i slikanje s igračima. Za sve one koji nisu u mogućnosti doći na ovaj događaj omogućen je i prijenos uživo putem Youtube-a na linku: VIDEO.

Sav prihod od utakmice ide u svrhu promocije rukometa u gradu Mostaru te jačanju rukometnog kluba Zrinjski.

Organizatori su uputili zahvalu medijima, akterima i sponzorima koji su omogućili održavanje ovakvog događaja u gradu na Neretvi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.