OSVRNUO SE NA SITUACIJU

Oglasio se i Đokovićev dežurni kritičar: Ne bih bio u koži onih koji ga ljute

Teniski analitičar dodaje da ove peripetije neće uticati na Đokovića fizički, ali da je srbijanski teniser najgori kada ga se naljuti

Novak Đoković i Mets Vilander. TWITTER

I. Ćosić

7.1.2022

Legendarni teniser i komentator Eurosporta Mets Vilander (Mats Wilander) osvrnuo se na situaciju u vezi s Novakom Đokovićem

On ističe da mu je žao zbog svega što se dešava, ali ga zanima na šta se odnosilo medicinsko izuzeće srbijanskog tenisera.

- Volio bih da znam šta je medicinsko izuzeće na koje se pozvao Novak. Taoci smo pandemije koja mijenja pravila, ali ako je nešto isprva obećano, onda to nije ispunjeno. U ovom momentu, nije jasno gdje je sve otišlo u krivom pravcu - rekao je Vilander za "Telegraf".


Teniski analitičar dodaje da ove peripetije neće uticati na Đokovića fizički, ali da je srbijanski teniser najgori kada ga se naljuti. 

- Ne bih bio u koži onih koji ga ljute. Najgori je kada se naljuti. Znamo kako to izgleda. Ukoliko bi ga pustili da odigra turnir poslije ovoga, mislim da mu ne bi bilo ravnog. To sada i svi znaju - rekao je nekadašnji Gren slem prvak. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.