"ZA UTJEHU"

Sajt za odrasle nudi 100.000 dolara Badosi i Cicipasu

Ponudu im je dao Majk Ford, potpredsjednik sajta za odrasle "Moj klub"

Paula Badosa i Stefanos Cicipas. Twitter

H. J. I.

16.7.2023

Stefanos Cicipas i Paula Badosa nisu se proslavili na Vimbldonu, ali su "za utjehu" dobili ponudu od Majka Forda, potpredsjednika sajta za odrasle "Moj klub". 

- Navijači širom svijeta su razočarani što ste se povukli iz miksa na Vimbldonu - kaže Ford i dodaje:

- Kako bismo vam nadoknadili izgubljenu zaradu i, što je još važnije, omogućili fanovima ekskluzivne snimke iza scene, mi vam nudimo 100.000 dolara za tri video snimka sedmično na kojima bi sa našim članovima dijelili vaše zajedničke trenutke. Naša ponuda je za cijelu godinu.

Detalji ponude

Ford je potom objasnio neke detalje ponude.

- Mogli biste da fanovima ponudite specijalne poglede na vašu romansu. Paula bi mogla da nam pruži detalje veoma romantičnih momenata sa Stefanosom.

Naveo je potpredsjednik još neke detalje svoje molbe, u kojima se nije ustručavao.

- S obzirom na to da ste rano završili takmičenje, molim vas da iskoristite vrijeme da dobro razmislite o našoj ponudi - dodao je.

Engleski tabloidi koji su prenijeli ovu Fordovu poruku, dodali su da je, s obzirom na to koliko njih dvoje zarađuju, "malo vjerovatno da će prihvatiti ovu ponudu".

Ali ima i gorih stvari u zajedničkom životu Cicipasa i Badose. Otkako su ovo dvoje uspješnih tenisera objelodanili romansu tokom Rolan Garosa, množe se ružne riječi na društvenim mrežama, pogotovo na njen račun. Svaki neuspjeh oboje, a naročito Grka, izaziva nove salve uvreda, a uvijek je šampionka jedinog WTA turnira u Beogradu – kriva. I ako ona gubi i ako Stefanos gubi, ružne riječi stižu na njenu adresu.

Umjesto ohrabrenja uslijedila vrijeđanja

Kada je Badosa poslije predaje u drugom kolu Vimbldona napisala na Instagramu "da je svaki korak nazad priprema za bolji povratak", umjesto ohrabrenja zbog obnove povrede, uslijedila su vređanja.

- Tvoja karijera je završena kada si upoznala Stefanosa. Prvo Betankur, sada Grk, penzioniši se već jednom - nižu se ružne riječi u kojima zlonamjerni podsjećaju da se povukla sa gren slemova u Melburnu i Parizu, dok se u Londonu predala, a pominje se i njen prethodni momak, španski maneken.

Ne treba ni isticati da je mnogo veoma vulgarnih komentara, pa nije daleko od istine da je za slavne sportiste ipak mnogo bolje da detalje iz privatnog života zadrže tamo gdje im je i mesto – u privatnosti. Jer svaki izlazak u javnost je kao crvena marama za bika za razne osobe.

Cicipas i Badosa ne kriju svoju romansu, ali očigledno plaćaju visoku cijenu za to.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.