VIJESTI

SNSD: Divna Aničić kandidat za načelnika Mrkonjić Grada

Predstavnici SNSD-a, Socijalističke partije i DNS-a potpisali su sporazum o saradnji

G. D.

12.7.2016

Predstavnici SNSD-a, Socijalističke partije i DNS-a potpisali su sporazum o saradnji, kojim je predviđena podrška kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Mrkonjić Grad Divni Aničić na predstojećim lokalnim izborima.

Aničićeva, koja je aktuelni načelnik opštine Mrkonjić Grad, zahvalila je SNSD-u i koalicionim partnerima što joj ponovo daju podršku.

Ona je navela da ne sumnja u pobjedu ove koalicije na predstojećim izborima, dodajući da na izbore ne izlaze sa obećanjima kao drugi, već sa rezultatima koji su vidljivi u svim sferama.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Zoran Tegeltija kaže da koalicija sa Socijalističkom partijom i DNS-om već niz godina funkcioniše vrlo uspješno, kako na području opštine Mrkonjić Grad, tako i na republičkom nivou.

- Za razliku od drugih koalicija i političkih partija, mi smo pokazali punu političku stabilnost. Ova koalicija se pokazala kao uspješna. Na izbore izlazimo sa rezultatima i nećemo se baviti lažnim obećanjima kao što to rade druge partije - rekao je Tegeltija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.