BIH

Posavski kanton: Donirano 450 udžbenika za učenike

Humanost obrazovnog centra za demokraciju i ljudska prava Civitas

N. Tr.

13.11.2014

Didaktičko-metodički materijal za nastavnike i 450 udžbenika za učenike osnovnih i srednjih škola koje su stradale u majskim poplavama donirao je Obrazovni centar za demokraciju i ljudska prava Civitas uz potporu i suradnju s Uredom za odnose s javnošću američke ambasade u Sarajevu.  

Kantonalni ministar prosvjete,nauke,kulture i sporta u Vladi PK  Ivo Jelušić zahvalio se na donaciji šefici Odjela za odnose s javnošću ambasade SAD-a  u našoj zemlji Stefanie Altman-Winans naglasivši pri tom potporu koju američka ambasada pruža projektu Civitas-a.

Donacija uručena u Posavskom kantonu samo je dio donacije školama u BiH koje su zahvaćene poplavama. Civitas je za  te namjene osigurao sredstva od kojih je štampano 23.650 udžbenika građanskog obrazovanja na sva tri službena jezika u BiH. Udžbenici će biti distribuirani u 300 srednjih i 600 osnovnih škola u BiH.

Od uvođenja nastavnog predmeta građanskog obrazovanja u osnovnim i srednjim školama u BiH Civitas je donirao više od milijun besplatnih udžbenika. 

 

 

 

.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.