BIH

Sarah Čerkez dijelila modnu pistu s Kendal Džener

U nedjelju u prilogu "Panorama"

Redakcija

13.6.2015

U nedjelju, 14. juna printano izdanje "Dnevnog avaza" donosi novinu u novini, prilog "Nedjeljna panorama", u kojem, između ostalog, možete pročitati o iskustvu bh. manekenke Sarah Čerkez, s adresom u Milanu, koja je govorila o tome kako je podijelila modnu pistu s Kendal Džener.

Proslavljeni košarkaš Damir Mršić otkriva kako u posljedinjih pet godina uživa sa porodicom te ističe da mu košarka ne nedostaje.

Hitmejker Nazif Gljiva, nakon što je preživio srčani udar, ističe kako se izvukao iz mrtvih te kaže da osjeća da mu je srce sada kao da se se tek rodio.

U intervjuu Radomir Mihailović Točak, gitarista i osnivač grupe "Smak", u povodu velikog koncerta u Beogradu govorio je za "Avaz" o rokenrolu te želji da još koji put zasvira u Sarajevu.

Hrvatska kantautorica Alka Vuica osvrula se na stanje u estradnim krugovima, otkrila planove o brojnim započetim projektima te istaknula da smo na ovim prostorima uvijek na početku

Pročitajte i razgovor s glumicom Natašom Ninković te priču o uspješnim kćerkama poznatih muškaraca i Arnoldu Švarcenegeru legendarnom Terminatoru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.