BIH

Fokus na zadovoljstvu kupca : "Viva" proizvodi namještaj vrhunskog kvaliteta

Sponzorisani tekst

28.9.2017

„Namještaj Viva“ iz Sarajeva bavi se proizvodnjom vrhunskog namještaja po mjeri svakog kupca, koristeći samo visokokvalitetne materijale. Namještaj vrhunske kvalitete, pristupačne cijene, pažljivo birani modeli različitih kategorija namještaja, fokus na zadovoljstvo kupca i pružanje savjetodavnih usluga prilikom izbora namještaja, neke su od osnovnih karakteristika ovog salona namještaja.

Počeli su s radom prošle godine u martu, u salonu od 200 kvadrata, a danas rade na dvije lokacije u Sarajevu, jedan salon je u Kasindolskoj ulici 241a, a drugi u velikom, bogato opremljenom salonu u ulici Safeta Zajke do broj 238, u naselju Briješće, na 1.000 kvadratnih metara.

Bave se proizvodnjom svih vrsta tapeciranog i pločastog namještaja, koji rade u potpunosti prema željama kupaca. Njihov rad se zasniva na ideji da svaku kuću naprave lijepom i funkcionalnom.

Kombiniraju veliku paletu boja i raznih materijala, sa znanjem svojih majstora, koristeći najnovije tehnologije, da bi bili u mogućnosti ispuniti sve želje kupaca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.