PRAVDA ZA DAVIDA

Banja Luka: Poslanici na "stubu srama"

O. Ma.

4.7.2018

Veliki broj građana okupio se po 101. put na Trgu Krajine u Banjoj Luci kako bi dali podršku porodici Davida Dragičevića, za koga je tek danas zvanično potvrđeno da je bio žrtva ubistva od strane više nepoznatih počinilaca.

Davidov otac Davor Dragičević ponovio je da je njegov sin otet, držan par dana, zlostavljan, ubijen i bačen u kanalizaciju (Crkvenu).

- Institucije, zar je ovo urađeno za 101 dan? Sad znate? Previše sam vam vremena dao za ovo. Kažete da su ga ganjali i da je skočio lastu Crkvenu - rekao je Davor.

Na spomeniku kod krivog sata, članovi grupe "Pravda za Davida" napravili su "stub srama" na koji su okačili fotografije i podatke svih poslanika u Narodnoj skupštini RS koji nisu glasali za usvajanje izvještaja Anketnog odbora u slučaju Davida Dragičevića.

- Ovaj stub srama je historija. Kažu bio na odmoru, pa vrati se i glasaj. Šta znači biti suzdržan? Reci jasno da li si za ili protiv. Od danas više neću ni da pominjem imena naldežnih, oni su od danas za mene ne saučesnici, već ubice i zločinci - rekao je Davor, navodeći da traži samo dvije riječi - istinu i pravdu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.