NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte - Temeljito istražiti prijetnje!

Avaz.ba

14.8.2018

“Dnevni avaz”, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju, između ostalog, otkriva detalje o tome zašto „FlyBosnia“ nije ispunila sigurnosne kriterije. 

Pročitajte i zašto zapadne banke ne žele raditi sa bh. namjenskim kompanijama.

Naši novinari otkrivaju može li pad vrijednosti turske lire utjecati na BiH.

Saznajte i kako su odreagirali Ambasada SAD i OHR na prijetnje upućene čelnicima bh. pravosuđa.

Također, ne propustite pročitati šta su poručili predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić i njemačka kancelarka Angela Merkel nakon održanog sastanka, te koliko je novca BiH dobila iz pristupnih fondova EU za period 2018. – 2020.

Pročitajte i zašto ugledni novinar Bakir Hadžiomerović poredi Bakira Izetbegovića i slogan za jednu poznatu sarajevsku ćevabdžinicu.

Saznajte zašto su federalni revizori kazali da ugovori o djelu predstavljaju netransparentan način zapošljavanja i kakve veze to ima s Vladom FBiH.

Pročitajte gdje je jučer boravila „Avazova“ turistička patrola i gdje je radio prvi diplomirani ljekar u BiH i što se u ovom gradu čuva takozvana „Biblija rudarstva“. 

Novinari “Crne hronike” istražili su detalje stravične nesreće na magistralnom putu kod Banje Luke, te otkrivaju imena napadača na Mirka Stankovića, vlasnika turističke agencije u ovom gradu.

Naša ekipa je razgovarala i s pripadnicima Gorske službe spašavanja „Čitluk“ o problemima s neopreznim hodočasnicima u Međugorju i okolini.

U današnjem izdanju donosimo i zanimljivu priču o nekadašnjem borcu Armije RBiH, koji je ostvario uspješnu fotografsku karijeru u SAD.

Ekipa „Dnevnog avaza“ donosi vam i priču o tome šta se dešava iza kulisa Sarajevo Film Festivala.

Na sportskim stranama čitajte šta Slaviša Vukičević i Haris Škoro imaju da kažu sarajevskom bordo i plavom timu te koja su njihova predviđanja o predstojećem derbiju.

Također, saznajte i koji je igrač produžio ugovor sa FK Sarajevo.

Pročitajte više i o životnoj drami bivšeg igrača Liverpula Hozea Enrikea i čime je zamijenio fudbalsku karijeru.

U današnjem broju možete pročitati i specijalni prilog „Automarket“.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.