IZBORI 2018 Član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a

Čović u Posavini: Povratka nema tamo gdje nema Katoličke crkve

Podjela među Hrvatima u BiH nema

Večernji.ba
12.09.2018 20:51

Čović u naselju Nova Sela

Podjela među Hrvatima u BiH nema i ne smije biti i svaki Hrvat ma gdje god živio ima isto mjesto u promišljanju politike Hrvata u BiH, stoga osiguravamo potpunu zaštitu svakog Hrvata i ovdje u Republici Srpskoj gdje konačno možemo reći kako imamo svoja obilježja i nije nas strah zbog toga. 

Vaši problemi su i moji problemi, stoga vas molim ostajte uz veliku HDZ BiH porodicu i čuvajte svoje, za svoj hrvatski narod i našu domovinu Bosnu i Hercegovinu - kazao je član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a Dragan Čović u naselju Nova Sela na zajedničkom ručku sa župljanima.

Nakon jutrošnjih posjeta privrednicima, te predizbornog skupa u Odžaku, Čović je posjetu Posavini danas nastavio obilazeći povratnička hrvatska mjesta i župe. Osim razgovora sa mještanima te stranačkim dužnosnicima, Čović je sa župnicima u mjestima Koraće, Nova Sela te gvardijanom samostana u Plehanu uglavnom razgovarao i potrebnim infrastrukturnim projektima, jer kako je kazao, povratka nema tamo gdje nema katoličke crkve. 

NA VRH