IZBORI 2018.

SDP: Nudimo najkvalitetnije ljude da rade za BiH

Na skupu se obratio i Nermin Nikšić

Predizborni skup održan u kinosali Doma kulture

Piše: Az.S.

20.9.2018

U sklopu predizborne kampanje za predstojeće opće izbore 2018., Socijaldemokratska partija održala je veliki predizborni skup u kinosali Doma kulture Kakanj. 

Na skupu su se obratili predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić, predsjednik KO SDP-a BiH ZDK Senaid Begić, nosilac liste za Državni parlament Zukan Helez, nosilac liste za Parlament FBiH Jasmina Zubić i Jasminko Kopić, nosilac liste za Skupštinu ZDK.

- U našem „Planu 10“ nalaze se odgovori o tome kako ova zemlja može krenuti naprijed u svakoj oblasti. Želimo i možemo znatno povećati plaće i penzije, rasteretiti privredu i omogućiti joj da se razvija, želimo besplatno i kvalitetno osnovno zdravstvo za sve građane. Socijaldemokratska partija BiH svoju kampanju bazira na konkretnom planu i programu te, usudit ću se kazati, na najkvalitetnijim ljudima koje nudimo ovoj zemlji da za nju rade - kazao je Zukan Helez.

Ahmed Begić, Sanel Šabanović kao i Edina Lukić kandidati su ove stranke za Parlament FBiH, a Enes Piljug i Tarik Jusupović kandidati za Skupštinu ZDK iz Kaknja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.