REAKCIJA

Adisa Omerbegović-Arapović: Morbidna konstrukcija ogolila naručioce napada

Napadi su isključivo politički motivirani, osmišljeni od bolesnih umova koji me pokušavaju zastrašiti, pokolebati i spriječiti da učestvujem u obračunu s propadajućim mafijaškim režimom

Adisa Omerbegović-Arapović: Automobil zapaljen na Dobrinji

Pres-centar SBB-a

30.9.2018

Jučer su dva mafijaška portala objavila monstruoznu konstrukciju i najgnusniju podvalu da je moj porodični kum zapalio moje auto.

Ova neviđena izmišljotina, osmišljena na stranačko-udbaškim minderima, potpuno je ogolila i naručioce i izvršioce i motive stalnih napada na ženu, majku, njenu porodicu i njene prijatelje.

Napadi su isključivo politički motivirani, osmišljeni od bolesnih umova koji me pokušavaju zastrašiti, pokolebati i spriječiti da učestvujem u obračunu s propadajućim mafijaškim režimom - poručila je Adisa Omerbegović-Arapović, potpredsjednica SBB-a.

- Sada je potpuno jasno da isti bolesni umovi, najmračnijim metodama zastrašivanja i udbaškim konstrukcijama, ne biraju sredstva da se održe na vlasti i spriječe dolazak neokaljanih i nepotkupljivih ljudi, koji će okončati teror režimske mafije nad građanima, političkim protivnicima i svima drugima koji se bore za pravdu i jednakost pred zakonom.

Javno pozivam čelnike Obavještajno-sigurnosne agencije da se očituju o navodnoj istrazi OSA-e o ovom slučaju, javno pozivam nadležne organe, prije svega Upravu policije i Tužilaštvo Kantona Sarajevo, da javnosti predoče punu istinu o napadima na moju imovinu i moju porodicu.

S obzirom na to da postajem dvostruka žrtva mafijaške hobotnice, osim što atakuju na moju imovinu, zdravlje i sigurnost moje porodice, sada me, po već viđenom receptu, pokušavaju optužiti da sama sebi pravim materijalnu štetu, pozivam nadležne institucije na hitnu reakciju i zahtijevam od policije da se meni i mojoj porodici garantira sigurnost i spriječe daljnji napadi - saopćila je Omerbegović-Arapović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.