REAKCIJE

Kožul: Ta bahata politika mora prestati

HDZ BiH i okupljene stranke pobijedile su na izborima u gotovo svim hrvatskim općinama

Arhiv

Index.hr

8.10.2018

Predrag Kožul, visoki dužnosnik HDZ-a BiH, mišljenja je da je izbor Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva rezultat "bahate" bošnjačke politike na koju hrvatska politika mora reagirati.

Željko Komšić iz Demokratske fronte pobijedio je na nedjeljnim izborima Dragana Čovića, dosadašnjeg člana državnog vrha i predsjednika HDZ-a, najjače hrvatske stranke u BiH.

- Pogledajte samo promjenu u retorici dužnosnika (bošnjačke) Stranke demokratske akcije. Oni su prije nekoliko dana govorili kako Hrvatima ne treba birati političke predstavnike, ali smo sinoć imali sasvim drugu priču. Nisu promijenili stav, već samo retoriku. Prije nekoliko dana su govorili kako Hrvatima ne treba birati političke predstavnike, a sinoć smo imali sasvim drugu priču - kaže Kožul.    

- Ovo je bio jedan smišljen plan na nivou bošnjačke politike i to nam je sasvim jasno - dodao je ovaj zastupnik Parlamenta BiH.   

HDZ BiH i okupljene stranke pobijedile su na izborima u gotovo svim hrvatskim općinama, kao i Čović, za kojeg je, prema podacima HDZ-a BiH, glasalo 80 posto hrvatskih birača.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.