ISTAKNUTO

Naoružani ''jastrebovi'' SNSD-a prijete Davoru Dragičeviću i "Pravdi za Davida"

Očito u planu političke ambicije

Istinito.com

Istinito.com

18.10.2018

Ocu ubijenog studenta iz Banje Luke Davida Dragičevića Davoru i grupi "Pravda za Davida" prijete smrću, piše portal Istinito.com.

Jedan od ''jastrebova'' režima koji ovih dana prijete Davoru Dragičeviću i članovima grupe "Pravda za Davida" je i izvjesni Aljoša Nikšić Cvele iz Banje Luke, koji se na svom Facebook profilu pohvalio i ručnim raketnim bacačem "zolja" u ličnom vlasništvu!

Kako to i priliči kukavicama, Aljoša Nikšić je vođi grupe "Pravda za Davida" Davoru Dragičeviću prijetio na Facebooku, piše ovaj portal. 

- Ti, Davore Dragičeviću, čovječe koji ne žališ svoje dijete kao pravi pravoslavac, tebi se kunem da nećeš biti tu tog famoznog 14. novembra. Mogu samo da vam poručim, vama, izdajicama srpskog roda, da u vrlo skoro vrijeme dolazimo na trg mi, mi najzaslužniji za Republiku Srpsku. I ti si, Davore, zaslužan, ali si se isto tako i p....o  po RS i po svima nama. Ljudima su ginuli i po troje djece, ali nikad nisu psovali R. Srpsku i Pravoslavnu crkvu. Polako uspostavljam vezu sa svim patriotama da dođu na Trg Krajine na određen datum, a s tim dolaze i naša djeca, majke, sestre, tetke, strine, stričevi, ujaci i da ne nabrajam dalje. Pojest ćemo nepravdu - naveo je Nikšić u svojoj objavi na FB-u od 14. oktobra, koju je između ostalih, lajkao i SNSD-ov Srđan Mazalica. 

Nikšić, očito, ima i političke ambicije koje nikako da ostvari, ali zato ga u SNSD-u koriste za prljave poslove, piše Istinito.com. Koliko je naivan u svom "žrtvovanju" za SNSD, sam je priznao u jednoj od objava:

- Kad sam svojevremeno pitao predsjednika Dodika: "Zašto mi stalno ne dozvoljavate da se kandidujem za poslanika? Narod me voli, pokupio bih dosta glasova za stranku", Dodik mi je odgovorio: "Zato što bi ti u predizbornoj šutnji na g... u progovorio." 

U svojoj galeriji fotografija Nikšić se pohvalio i zajedničkim fotkama s predsjednikom RS i SNSD-a Miloradom Dodikom, premijerkom Željkom Cvijanović, gradonačelnikom Banje Luke Igorom Radojičićem, Srđanom Mazalicom i drugim funkcionerima SNSD-a. 

Bilo bi korisno i po zakonu obavezno da se MUP RS pozabavi ovim prijetnjama i da provjeri je li ta "zolja" još neiskorištena, ili je možda u međuvremenu ispaljena u Banjoj Luci, navodi Istinito.com.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.