APEL

Građani Bihaća traže od gradonačelnika da proglasi dan žalosti

Emotivnom porukom od malih anđela koji su večeras ubijeni oprostio se i Ermin Goretić koji je na svom Facebook profilu napisao da sav snijeg koji pada večeras u Bihaću neće osvijetliti tamu

Građani traže od Fazlića proglašenje dana žalosti. Facebook

M.M.

13.12.2018

Građani Bihaća zatražili su od gradonačelnika Šuhreta Fazlića da sutra proglasi dan žalosti, nakon što je Admir Sović ubio troje djece Ahmira, Nejru i Ajlan, a potom počinio i samoubistvo.

Građani su svoj zahtjev iznijeli na Facebooku, kazavši da je danas najcrnjiji dan u historiji ovog grada.

Emotivnom porukom od malih anđela koji su večeras ubijeni oprostio se i Ermin Goretić koji je na svom Facebook profilu napisao da sav snijeg koji pada večeras u Bihaću neće osvijetliti tamu.

- Njih troje se neće sankati, grudvati, niti kraj peći grijati. Molimo Uzvišenog da im utopli kabure i otvori džennetske kapije - napisao je Ermin Goretić.


Goretić: Njih troje se više nikad neće sankati

- Šta može oca natjerati da počini ovakav strašan zločin? Danas je veoma težak dan za Bihać. Molim sve prijatelje da odamo djeci počast bez teških osuda i riječi prema počiniocu djela - napisao je Ekrem Halilagić.

Mnogi Bišćani su uz svoje zahtjeve gradonačelniku Fazliću na svojim Facebook profilima stavili crne slike u znak sjećanja na nedužno ubijenu djecu.

Halilagić: Definitivno oni nisu krivi. Printscreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.