ZVIJEZDE

Andrea s djecom i ocem čeka muža Tijerija Anrija

Supruga francuske fudbalske legende s djecom jučer doputovala u Sarajevo

Anri i Andrea: Ljubav traje nekoliko godina. Agencije

Piše: E. BAKIĆ

13.2.2019

Supruga francuske nogometne legendeTijerija Anrija (Thierry Henry), Sarajka Andrea Rajačić i njihovo troje djece došli su u Bosnu i Hercegovinu.

Kako saznaje „Dnevni avaz“, ona se jučer na Sarajevskom aerodroma s ocem Nebojšom Rajačićem, čuvenim plastičnim hirurgom, uputila na Jahorinu.

Stroga tajna

- Upravo ih čekam na aerodromu. Tu sam već sedam dana, a svi zajedno idemo na Jahorinu – kazao nam je Nebojša.

Iz pouzdanih izvora potvrđeno nam je da je Andrea s djecom i ocem odsjela u hotelu „Vučko“ na Jahorini.

- Čekirani su u „Vučku“, a što se tiče Anrija, još nije potvrđeno da je stigao s njima. Ako i jeste, to čuvaju u strogoj tajnosti – kazao nam je izvor.

Naša ekipa bila je sinoć na Jahorini i kako smo saznali, porodica bivšeg fudbalskog reprezentativca Francuske na zimovanju će provesti nekoliko dana. Na ovoj olimpijskoj ljepotici imaju i vikendicu, čija je vlasnica Andrea.

- Vikendica se nalazi prekoputa hotela „Lavina“ i to je zasigurno jedna od najljepših na planini. Već nekoliko godina zimi dolaze ovdje na odmor – ističe naš izvor.

Hotel „Vučko“ sinoć: Planiraju ostati nekoliko dana. (Foto: M. Kadrić)

 Živjeli u Kuvajtu

Andrein otac godinama je živio i radio u Kuvajtu. Tamo su Andrea i njena mlađa sestra Jovana završile srednju školu, da bi nakon toga nastavile obrazovanje u Americi, gdje su obje završile studij menadžmenta. Supruga popularnog fudbalera bavila se manekenstvom, iako to ne voli isticati.

Anri je u svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri nosio i dresove velikana poput Monaka, Juventusa, Arsenala i Barcelone. Nedavno je dobio otkaz na klupi Monaka, što mu je bio i trenerski debi.

 Daleko od očiju javnosti

Prije nekoliko godina kao bomba u svjetskim medijima odjeknula je vijest da je Anri u vezi s Bosankom. S Andreom se upoznao nedugo nakon što se razveo od engleske manekenke Kler Meri (Claire Merry), s kojom ima kćerku.

Anri je svoju Andreu dugo ljubomorno čuvao od medija, a ni ona nikad nije htjela pričati o njihovoj vezi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.