MANIFESTACIJE

Kampanja Univerziteta u Sarajevu - "Budi šta jesi, studiraj šta želiš"

Informacije se mogu dobiti i na centralnoj manifestaciji „Dan/noć otvorenih vrata UNSA“ koja će biti održana 19. aprila ove godine u Zemaljskom muzeju BiH

UNSA. Arhiv

Fena

15.2.2019

Univerzitet u Sarajevu, kroz kampanju „Budi šta jesi, studiraj šta želiš“ koja će biti održana u periodu od februara do septembra ove godine, pruža mladim ljudima krucijalnu pomoć pri odabiru buduće profesije.

Vodeći se ciljevima jačanja svijesti o javnom obrazovanju, te ciljevima javnog interesa i društvene odgovornosti, UNSA je odlučio svim učenicima, roditeljima i pedagoškim djelatnicima pomoći pri profesionalnoj orijentaciji.

Na zanimljiv i nekonvencionalan način UNSA predstavlja više od 500 studijskih programa fakulteta i akademija, kao i sve prednosti i mogućnosti koje se nude mladim ljudima u okvirima djelovanja najstarije i najprestižnije obrazovne i naučne institucije.

Više informacija o kampanji UNSA-e „Budi šta jesi, studiraj šta želiš“ može se dobiti putem internet-stranica, (www.unsa.ba, www.upis.unsa.ba), Facebooka, Instagrama, YouTubea i Vibera.

Također će svi fakulteti i akademije Univerziteta u Sarajevu na jedan dan, u toku marta i aprila otvoriti svoja vrata svim zainteresiranim i omogućiti neposredno upoznavanje s nastavnim osobljem i nastavnim aktivnostima.

Informacije se mogu dobiti i na centralnoj manifestaciji „Dan/noć otvorenih vrata UNSA“, koja će biti održana 19. aprila ove godine u Zemaljskom muzeju BiH.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.