NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Udovice ISIL-a u kampu čekaju povratak ili smrt

Donosimo i šokantnu priču iz Zenice. U Osnovnoj školi razrednik je navodno nudio saks 14-godišnijoj učenici. Pročitajte detalje i šta o svemu kažu u policiji i tužilaštvu

Piše: Avaz.ba

14.3.2019

„Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju donosi priču o državljankama BiH koje su otišle u Siriju, a trenutno se nalaze u kampovima, gdje čekaju odluku povratku u našu državu. 

Koliko ih je tačno, koliko je djece i šta im prijeti ukoliko ostanu u izbjegličkim kampovima.

Donosimo i šokantnu priču iz Zenice. U Osnovnoj školi razrednik je navodno nudio seks 14-godišnjoj učenici. Pročitajte detalje i šta o svemu kažu u policiji i Tužilaštvu.

Objavljujemo i imena svih savjetnika tri člana Predsjedništva BiH.

Tu je i redovna kolumna Bakira Hadžiomerovića pod naslovom Đeneral Brekenzi.

Pročitajte i zašto je naprasno prekinuta sjednica Vlade FBiH i kakve veze s tim ima Sebija Izetbegović.

U današnjem izdanju pročitajte i intervju sa gradonačelnikom Tuzle Jasminom Imamovićem, koji otvoreno govori zašto je protiv koalicije SDP-a i SDA te zašto bi to bila prevara glasača.

Nakon šokantnih dešavanja u Prijedoru, donosimo nastavak priče. Azrin Hodžić poručuje: Neću više nikad dopustiti da me neko maltretira!

Saznajemo i da su propali svi pokušaji mirnog rješavanja spora između kompanije „Strabag“ i "Elektroprivrede BiH" zbog čega se pokreće višemilionska arbitraža.

Pročitajte i priču o elitnoj prostituciji u BiH i koliko zarade prodavačice ljubavi.

Rat se nastavlja: Nakon što je osumnjičena za paljenje vozila Mine Mateljan, Naidi Karić zapaljen Megan! Djetalje slučaja čitajte u „Dnevnom avazu“.

U dramatičnoj potjeri nakon pljačke benzinske pumpe u Sarajevu sinoć su uhapšeni Benjamin Spahović i Nedim Hasić, a mi donosimo detalje.

Na stranicama Crne hronike dalje čitajte kako se brani grupa dilera okupljenih oko Edisa Bunara. Niko nikog ne poznaje, svi tvrde da su narkomani.

Čitajte i o incidentu u Tesliću, gdje su se sukobili navijači Zvezde i Partizana, a zbog grafita je jedan navijač pretučen i bačen u kontejner.

U rubrici Život čitajte o projektu Salmana Šehovića, koji u privatnom muzeju čuva tradiciju od zaborava, a saznajte i zašto su guske iz Triješnice završile u filmovima.

Na stranicama Jet-seta čitajte šta se dešava u taboru Severine i zašto je sve u raspadu.

Na stranama Sporta čitajte o rezultatima utakmica Kupa BiH i reakcije na njih, kao i utakmica Lige prvaka.

Čitajte o nastavku priprema košarkaške reprezentacije BiH, ali i o tome zašto je rukometaš Ivan Divković napustio visočku Bosnu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.