NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Rakete prodavali po 11 maraka!

Avaz.ba

18.3.2019

„Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju između ostalog donosi detalje priče o tome da Slovenija protjeruje trojicu bh. državljana jer ih smatra prijetnjom sigurnosti.

Otkrivamo nove skandalozne činjenice o izmjenama ugovora o prodaji oružja između Ministarstva odbrane BiH i firme „Scout“ te saznajte koliko su plaćane rakete izvučene iz skladišta Oružanih snaga, a za koliko su prodane.

Ne propustite novu „Minutu“ Bakira Hadžiomerovića o špijunima među nama.

Razgovarali smo s Nevenkom Tromp, nekadašnjom haškom istražiteljicom, o tri moguća scenarija historijske presude Radovanu Karadžiću.

Saznajemo i kako su organizirane grupe četnika na postrojavanje u Višegrad, koje su prije desetak dana stigle i iz Srbije, te čitajte kako Vasilije Vidović, poznat kao vojvoda Vaske, izmiče pravdi.

Donosimo analizu šta to Željko Komšić donosi u miraz Bakiru Izetbegoviću.

Današnja ličnost dana je Nedžad Avdić, žrtva, svjedok genocida u Srebrenici, a čitajte i zašto.

Na stranicama Globusa čitajte sve o demonstracijama na ulicama Beograda, blokadi Predsjedništva i MUP-a Srbije i upućenim porukama.

Otkrijte zašto Sindikat državnih službenika i namještenika FBiH optužuje direktora FIA-e Esada Mahmutovića.

Saznajte kojih sve citostatika nedostaje i kako se pacijenti snalaze.

Uoči predstojeće ljetne sezone pročitajte kako se u Neumu spremaju za doček turista.

Otkrijte kako je Edin Džeko proslavio 33. rođendan.

Donosimo i priču o 50 godina zajedničkog života Milice i Radeta Sandića iz Rastošnice na Majevici te saznajte šta je „tajna uspjeha“.

Ne propustite nove detalje šokantnog slučaja pedofilije u Osnovnoj školi „Musa Ćazim Ćatić“ i reakcije nakon što smo objavili ekskluzivnu ispovijest u kojoj je djevojčica obznanila SMS poruke koje joj, navodno, šalju razrednik i njegov sin.

Na stranicama Crne hronike donosimo priču o dvije decenije potrage za ubicama Mileve i Dragana Aksentića iz Seferovaca kod Bosanske Gradiške.

Čitajte ko je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila preksinoć u banjalučkom naselju Ramići.

Ekipa Jet-seta razgovarala je sa Srđanom Jevđevićem, alijas Đinom Bananom, o turneji koju planiraju, životu u Sijetlu, Sarajevu, godinama, balkanskim kompleksima...

Otkrijte i zašto je pjevačica Lana Jurčević nova Monika Beluči.

Na sportskim stranama donosimo potpun izvještaj s utakmica Sarajevo - Krupa, kao i Željezničar - Zvijezda.

Čitajte i zašto je mrtva trka „Rođenih“ u „Vukova“ u Prvoj ligi FBiH.

Ne propustite ni interesantne detalje o prvom porazu Juventusa.

Završen je prvi dio sezone u košarkaškom prvenstvu BiH te donosimo izvještaj kako je Vogošća izborila Ligu za prvaka, ali i ostale rezultate.

Bilo je „burno“ i u susretu 18. kola rukometne Premijer lige BiH.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljive i popularne redovne priloge „Banke i nekretnine“ te „Sport“, u kojem možete saznati šta je iz francuske prijestonice, u razgovoru za „Dnevni avaz“, poručio legendarni Mehmed Baždarević.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.