NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Hari i Fuad na grbači naroda

Avaz.ba

28.3.2019

Danas u „Dnevnom avazu“ čitajte „Hari i Fuad na grbači narodu“, „50 godina tražim sina, vjerujem da je živ“,

Pročitajte nove detalje skandala na letu Sarajevo – Beč. Skandalozna priča o Registru istaknutih umjetnika KS, koji je izazvao buru negodovanja.

Ne propustite komentar dana koji piše Bakir Hadžiomerović.

Pročitajte sve detalje uoči današnje posjete Sarajevu komesara EU za proširenje i politiku susjedstva Johanesa Hana (Johannes Hahn).

Han će se sastati s članovima Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, Šefikom Džaferovićem i Željkom Komšićem.

Naši novinari donose priču o finansijskim malverzacijama, nakon što je završen Evropski olimpijski festival mladih (EYOF), počele su na površinu izlaziti nepravilnosti i sumnje u transparentno trošenje miliona maraka.

Naša današnja ličnost dana je Irvin Mujčić, a saznajte i zašto.

Na stranama Globusa pročitajte kakav politički zemljotres najavljuje Stiven Benon (Stephen Bannon), bivši glavni strateg američkog predsjednika Donalda Trampa (Trump).

Čitajte o bh. državljaninu s adresom boravka u Sloveniji, koji je izjavio da ga je hrvatska Sigurnosno-obavještajna agencija (SOA) pokušala vrbovati da radi za nju.

Pročitajte šokantnu ispovijest majke nestale bebe iz BiH, nakon najave da Vijeće Evrope pokreće istragu.

Na stranama Mozaika saznajte sve detalje istrage nakon prijavljene krađe u Narodnom pozorištu Sarajevo, kao i odluci Saveznog ministarstva za rad i socijalna pitanja Njemačke o tome da neće prihvatati diplome o završenoj medicinskoj školi.

Naši novinari donose priču o tome da li je sloboda izražavanja u BiH dovedena u pitanje.

Na stranama Crne Hronike donosimo detalje požara koji je jučer izbio na vrhu Avenije u Mostaru, kao i požara u Zelenom Viru kod Banje Luke, gdje je izgorjela hala firme “Nešo stolarija”.

U današnjem izdanju najtiražnijeg bh. lista pripremili smo vam brojne zanimljive i aktuelne vijesti iz svijeta sporta.

Pročitajte šta Robert Prosinečki, selektor “Zmajeva”, misli o kvalifikacijama za Euro, kao i novoj zvijezdi našeg fudbala u U-21 selekciji. Saznajte šta je odlučilo Udruženje evropskih fudbalskih klubova (ECA) o transformaciji sadašnjeg formata Lige prvaka. Naši novinari su razgovarali sa Harizom Nurkićem, ocem NBA zvijezde i reprezentativca Bosne i Hercegovine Jusufa Nurkića, koji se teško povrijedio u utakmici.

Na stranama Jet-seta pročitajte razgovor sa Milenom Tunguz, koja igra glavnu ulogu u filmu “Arwah Noni Belanda” ili “Priča o Hellen Van Stolch” u Indoneziji.

U današnjem broju „Dnevnog avaza“ donosimo prilog „KultArt“ s brojnim aktuelnim i zanimljivim temama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.