AKCIJE

FUCZ u potrazi za Almirom Gluhićem iz Zavidovića

Avaz.ba

4.5.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+8

Pripadnici Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) od jučer su u još jednoj potrazi, i to za Almirom Gluhićem iz Zavidovića, koji je nestao u ranim jutarnjim satima u srijedu, 2. maja, otkad mu se gubi svaki trag.

U toku jučerašnjeg dana i prethodne noći prikupljene su informacije i obavljeni razgovori s porodicom i prijateljima. Timovi su u stalnom kontaktu s policijom, a pregledani su i snimci s nadzornih kamera u blizini tržnog centra “Robot”.

Sve prikupljene informacije provjeravaju se na terenu, a pregledano je i nekoliko napuštenih objekata na području ove općine.

Plakati s fotografijom i informacijama te brojevima telefona na koje građani mogu pozvati u slučaju da imaju informacije o nestaloj osobi, uz pomoć zavidovićkih vatrogasaca, postavljeni su na više lokacija u Zavidovićima.

Prema riječima njegove porodice, Almir je napustio njihovu kuću oko 8 sati i otad je nedostupan. Na sebi je imao bijelu jaknu sa sivim pletenim rukavima.

Mole se svi koji su ga vidjeli ili koji posjeduju neke informacije da o tome odmah obavijeste Civilnu zaštitu ili policiju na brojeve 121 ili 122.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.