SAPUNICE

Odbjegla nevjesta iz Gradačca rodila sina

Od mladoženje Eldina Huseljića ni traga ni glasa

Elda i Eldin: Iz sretnijih dana

Piše: A. Nu.

16.5.2019

Bosanska sapunica u kojoj je glavnu ulogu imala Elda Mujčin iz Gradačca dobila je svoj epilog. Ona je na Facebooku objavila da je postala majka.

Riječ je o nesuđenoj supruzi Eldina Huseljića, koja je 30. aprila pobjegla sa svadbe sat prije ponoći. Mnogo je toga u toj sapunici podsjećalo na čuveni film Džulije Roberts (Julia) "Odbjegla nevjesta".  

Nedavno je Elda objavila sliku bebe i emotivan status: „Do sada sam imala mnogo toga, sad imam sve. Voli te mama najviše, Danan.“

Čestitke prijatelja

Od brojnih prijatelja dobila je čestitke, ali od Huseljića, s kojim u braku nije provela ni cijeli dan, ni traga ni glasa. Ne oglašava se ni na društvenim mrežama.

Mujčin: Ponosna majka Danana

Slike sinčića objavila je početkom ovog mjeseca, a posebno je potresan post koji je napisala 12. maja.

- Sine moj, ti se nećeš sjećati one noći kada sam sama ležala u bolnici u najstrašnijim ujedno i najdivnijim bolovima, promatrala mjesec, tiho šaputala tebi i sebi: "Možemo mi ovo." Ti se nećeš sjećati kako si me pogledao samo nekoliko sekundi nakon što si došao na ovaj svijet, kao ni mene kako te privlačim na grudi i šapućem ti na uho: "Zdravo, dušo." Ti se nećeš sjećati kako si, kao čarobnim štapićem, izliječio moj slomljeni duh. Kako si zacijelio moje srce. Ispunio moj život. Bila sam tako izgubljena prije nego što sam te dobila, a ti si me ponovno sastavio - napisala je Elda Mujčin.

Za svog sina napisala je da je „najljepša beba“.

- Nećeš se sjećati onih noći kad sam odlazila na spavanje i osjećala beskrajni strah zbog toga što sam mama. Da li sam dovoljno dobra? Da li sam zabrljala bezbroj puta već do sada? Da li sam ja u stanju da budem onakva mama kakvu ti zaslužuješ? Ni sanjala nisam da se nečijoj sreći i uspjehu mogu toliko radovati! Nećeš se sjećati, ali ja hoću - navela je Mujčin na Facebooku.

Brujao region

O Eldinovoj i Eldinoj svadbi mjesecima je brujao je cijeli region. Posebno što je njihov brak pukao zbog para, jer se nisu mogli dogovoriti ko će uzeti novac sa svadbe. A nije ga bilo malo, na tacnu je bacalo 300 gostiju koji su došli da ih isprate u zajednički život.

Huseljić: Nije aktivan na društvenim mrežama

Umjesto toga, bili su svjedoci bijega mladenke i bruke koju je Eldin doživio kada je Elda oko ponoći nestala.

Nekoliko dana kasnije, Elda Mujčin objavila je da je trudna.

Brakorazvodna procedura

Elda je ranije objavljivala stihove pjesma u kojima je svom bivšem mužu potvrdila da će uprkos brakorazvodnoj proceduri koju je Eldin pokrenuo dan nakon vjenčanja, roditi dijete koje je dokaz njihove ljubavi.

- Imam dokaz da si bio sa mnom, imam dokaz za ljubavni čin, imam dokaz, nosim ga u sebi, on se zove nerođeni sin - poručila je svima ovom pjesmom Elda Mujčin.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.