SAOPĆENJE

Govedarica: Bahati pojedinci smatraju da mogu zaplašiti bilo koga

Napad pred zasjedanje parlamenta o stanju sigurnosti u RS

Vukota Govedarica. Arhiv

Srna

4.6.2019

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica osudio je prijetnje ubistvom upućene visokom funkcioneru ove stranke Darku Babalju na javnom mjestu i pozvao nadležne organe da odmah uhapse osobu koja ih je uputila.

On ističe da je Babalj i predsjednik Odbora Narodne skupštine Republike Srpske za sigurnost, kao i da se napad dogodio upravo pred zasjedanje republičkog parlamenta o stanju sigurnostiu Srpskoj.

-Ako neko misli da može da uputi prijetnje po život predsjedniku Odbora za bezbjednost, šta tek mogu da očekuju obični građani Republike Srpske- pita Govedarica.

Govedarica je ocijenio da "bahati pojedinci smatraju da mogu zaplašiti ili napasti bilo koga, pa čak i narodnog poslanika i proći nekažnjeno", saopšteno je iz SDS-a.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopćeno je da je protiv muškarca iz Istočne Ilidže čiji su inicijali M.L. /29/ podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje bezbjednosti. Izvještaj su podnijeli službenici Policijske stanice Istočna Ilidža.

U saopćenju se dodaje da je M.L. osumnjičen da je 2. juna u ugostiteljskom objektu na području Istočne Ilidže uputio ozbiljne prijetnje po život licu iz ove opštine čiji su inicijali D.B.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.